Kuka minä oikein olen?

Löysit tälle sivulle klikkaamalla mun kuvaani tuosta sivusta, eli tiedätkin jo hieman minusta. Olen siis 20 vuotias, sairastan keliakiaa ja elämäntyyliini kuuluu vahvasti kamera, liikunta ja jossain määrin kuvaamataito sekä musiikki. Nyt kuitenkin syksyllä 2016, mun jo pitkään kipuillut selkäni meni tosi huonoksi ja ajoi mut pahimmillaan pyörätuoliin. Kuitenkin kyynersauvat kuuluvat mun arkeeni ja rakas avopuolisoni Juhani. Olen avoin uusille asioille ja ihmisille, teen myös vapaaehtoistyötä suomen Punaiselle Ristille. Luonteeni on jokseenkin herkästi innostuva, iloinen ja sopivissa määrin minussa asuu myös pieni pessimisti. Nauran varmasti enemmän kuin on tarpeen, mutta mielestäni elämässä ei voi nauraa liikaa.


No, mutta nykyään mun arkeen kuuluu käsityöt, tämä blogi ja taiteet eli musiikki, valokuvaus ja kuvaamataito. Käyn aina pystyessäni moikkaamassa ratsastettavaa, minulle hyvin rakasta arabitäysveri ruunaa, Pokeria. Kuvat otan Nikonin D810 ja pääosin Nikkor 50mm f/1.4 ja Tokina 16-28mm f/2.8. Teen tilauskuvauksia ja käyn aktiivisesti kuvaamassa tapahtumia aina, kun terveys siihen antaa luvan. Musiikki on ollut osa mua aina, olen aloittanut muskarin jo ennen eskari-ikää, ala- ja yläasteen kävin musiikkiluokalla. Soitan pianoa ja klarinettia, myös kitaroita löytyy muutama. Rakastan myös laulaa erityisesti moniäänisesti a'capellana.

Olen vegaani ja intohimoihini kuuluu terveellisten elämäntapojen noudattaminen, minkä varmasti arvaa harrastus taustastani. Muutin yhteen Juhanin kanssa kesäkuussa 2016 ja sen myötä minusta tuli lahtelainen. Itsenäistymisen myötä olen innostunut myös muodista ja rakastan kulkea omalla polullani ja tuoda esiin itseäni vaatteiden kautta. Marimekko on yksi rakkauden kohteistani, samoin Muumit.

Mukavaa, kun löysit mun blogin. Toivottavasti jäät seuraamaan mun tarinaani. Sen lisäksi muistathan seurata mua sosiaalisissa medioissa:

Instagram; heidikorkalainen
Snapchat: heidikorkalaine
Youtube: Heidi Korkalainen

Kotisivut: http://heidik.kuvat.fi/
Bloglovin: Toivoton Treenaaja
Keliakialiiton blogi: Kriisikakkuja

Muhun voi ottaa yhteyttä: photoheidik@outlook.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti