10/26/2016

Klassinen Coatigan.

Heipä hei, syksy on jo hyvin käynnissä. Kaikki tietävät mitä se tuo mukanaan; kylmän ilman, vesisateen ja tuulen. Ne tekevät ulkoilusta haastavaa ja osin epämukavaa. Kannustan siis kaikkia pukeutumaan kunnolla, sillä niin voi nauttia ulkoilusta. Kuvissa en pitänyt pipoa, koska en voinut pilata kauniita lettejäni. Täytyy kaivaa vanhempien varastoista hiuspanta niin eivät korvat jäädy lettien kanssa tai ponnarilla. 

Löysin jälleen Vilasta kaksi ihanaa takkia ja ehdin pohtia takin valintaa jo pidemmän aikaa. Kunnes nyt kylmillä säillä oli pakko hankkia lämmin takki. Päädyin siis kyseiseen kamelin väriseen klassiseen coatiganiin. Enkä ole katunut hetkeäkään, takki istuu minulle niin hyvin, se on lämmin ja kaulahuivin kanssa pärjää talvellakin. Olen yhdistänyt kyseisen takin uusiin Vikingin "kumisaapas nilkkureihin", tennareihin ja kaksiin talvikenkiin. Tästä voi siis päätellä, että takki on hyvin monipuolinen. 


Takki: Vila, Housut: Lindex, Sukat: Juhanin vaatekaappi, Kengät: K-Kenkä, Hanskat: Mummon kutomat, Huivi: Siskon vaatekaappi, Paita: Marimekko, Laukku: Marimekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti