11/09/2016

Puhelimesta 31. Iskä osti meille uuden auton, kun tosissaan kakkosautona toimi ennen ikivanha mercedeksen Vito 112, pakettiauto. Se toimi mainiosti ikäänsä nähden, mutta enää minä eikä äiti haluttu ajaa kyseistä autoa eikä enää iskäkään loppuvaiheessa.
2. Räpsäsin ihan vaan vahingossa melko kivan kuvan! Päätin nyt jakaa sen teillekin.


1. Suosikki paita. Mulla on ollut painon aknssa ongelmia, kun olen vaan laihtunut ja laihtunut, ruokavaliosta huolimassa. Tässä ehkä pienimmässä kunnossa. 
2. Pääsin jo aika hyvään kuntoon! Takaisin jalkojeni päälle ja kävelemään, Se tosin kesti vain hetken.
3. Oltiin meidän ystävillä maaseudulla yötä ja vietiin heidän lapselleen Legopaketti. Juhani oli ihan elementissään Legojen ja lapsen kanssa.


1. Yleensä tilanne ennen ambulanssia näyttää tältä, nyt tosin oli jäänyt urheilurintsikat vain päälle. Tilanne eteni tosi nopeasti, rojahdin vain sängylle. Naps vain ja sietämätön kipu selässä.
2. Juhani oli oli Paavolan pelastusasemalla ambulanssissa harjoittelussa ja pääsin nyt kyseisen auton kyytiin. Harmi ettei Juhanin ohjaaja sattunut olemaan vuorossa.
3. En voinut kovin hyvin.1. Ja taas. Ensihoitajat eivät meinanneet löytää suonta kipulääkitykseen. Kolmannella se kuitenkin meni. Mulla tuppaavat suonet karkaamaan, kun iskee voimakas kipu päälle. Eikä tietysti urheiluttomuus helpota asiaa.
2. Juhani on vaan niin ihana ja upea, kun jaksaa aina tsempata ja olla monta tuntia osasatolla seuranani.
3. "Coffee, tsat's all I need" Osastolla, kun ei saa päiväkahvia. Onneksi yleensä aina, joku ystävä tai sukulainen vei mut kahvittelemaan.1. Emma, maailman ihanin ihminen. Oikeasti, miten voi olla, että löytää niin viisaan ihmisen ja vielä ystäväkseen. Rakastan!
2. Katselin aina osastolla ollessa auringon nousun ja laskun. Niin kauniit maisemat!
3. Kotiin, aivan rapakunnossa. En pystynyt tekemään mitään ilman hoitajia. Onneksi on Juhani. Mun kotiin lähdöstä oltiin niin montaa mieltä. Kotiuttava lääkäri oli niin töskerä, etten kyennyt sanomaan mitään. Purskahdin itkuun heti lääkärin lähdettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti